Lej et Sauna-sommerhus.

Beskrivelse

I den hyggelige landsby Snøde på Nordlangeland ligger denne historiske ejendom, som tidligere har indeholdt byens bageri.

Denne unikke ejendom med masser af hygge og charme og tæt på Lohals, strand og indkøb, har plads til den helt store familie eller flere familier, der vil holde ferie sammen. Huset har 2 saunaer samt vildmarksbad.

Huset er nænsomt renoveret med respekt for ejendommens mangeårige historie. Derfor ses bl.a. den gamle rugbrødsovn stadigt i køkken-alrummet, og det gamle butikslokale er delvist bevaret. Huset er stort og indeholder, udover de 5 soveværelser, bl.a. en stor dagligstue, opholdsstue, stort køkken-alrum med en meget veludstyret køkkenafdeling, som egner sig til godt til gastronomi-interesserede, bryggers, gæstetoilet og en nyopført badeafdeling med dobbelt bruserum og separat toilet.

Udendørs, i den anlagte og ugenerede have, er der adgang til skøn afslapning og wellness i både en finsk el opvarmet udesauna, en indendørs brændeopvarmet BANYA-sauna og et stort 4-6 personers vildmarksbad og udendørs badeafdeling med to brusere.

Denne tidligere landejendom egner sig til 11 personer. Ferieboligen er på 316 m², er i 2 plan, og er bygget i 1910. I 2019 gennemgik ferieboligen en renovering. I 2022 gennemgik ferieboligen en delvis renovering. Det er ikke tilladt at medbringe husdyr. Ferieboligen er udstyret med energibesparende luft til luft varmepumpe. 
Se mere om huset med de 2 saunaer her.
Se Sommerhus